Ahjukartul tüümianiga

Kartulid
Sea ahjuribi või toores peekon
Pisut suitsupeekonit või suitsusinki maitseks
Väikseid porgandeid
Kuivatatud tüümiani
Hapukoort
Oliiviõli
Koori kartulid ja lõika ca 2*2 kuubikuteks. Pane vormi põhja õli ning sellele omakorda kartulid ja porgandid. Kartulid ei pea olema ühe kihina. Puista peale kõvasti soola, sellele kuivatatud tüümiani. Vala peale oliiviõli. Määri toores liha mõlemalt poolt soola ja pipraga, aseta köögiviljadele. Toore liha vahele pane maitseks suitsuliha. Küpseta ca 180 kraadi juures niikaua, kuni kartul on peaaegu pehme. Lisa köögiviljade peale hapukoort ja küpseta, kuni kartulid on täiesti valmis.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Kukeseeneorsotto küpsetatud küüslauguga

Tagasi Tais

Hedonistid Maldiividel

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco